ΝΕΑΈντονη αγωνιστική δραστηριότητα μετά την άρση των απαγορεύσεων

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020
bad-pub-60

Η επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας βρήκε την ΕΟΦΣΑ έτοιμη και αποφασισμένη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών. Με πρωταρχικό στόχο την προστασία των αθλητών/αθλητριών, των προπονητών, των διαιτητών, των μελών των σωματείων και λοιπού βοηθητικού προσωπικού, πρότεινε εγκαίρως στη Γ.Γ.Α. το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Αντιπτέρισης με βάση το οποίο ήδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι αγώνες.

Το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Θέρμης στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος κατηγορίας U13, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Seniors και το Open Πρωτάθλημα Seniors.

Το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Ιουλίου η δράση θα μεταφερθεί στο Σιδηρόκαστρο όπου οι καλύτεροι αθλητές των κατηγοριών U17 και Ανδρών/Γυναικών αλλά και οι μικρότεροι σε ηλικία αθλητές της κατηγορίας U11 (Βορείου Ελλάδος) θα συναντηθούν για τελευταία φορά τη φετινή αγωνιστική χρονιά να διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή. Η ΕΟΦΣΑ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, αντιπεριφερειάρχη Σερρών, για το ενδιαφέρον, την αμέριστη στήριξη και την άμεση ανταπόκρισή του με την χορηγία αντισηπτικών όπως αυτά χρησιμοποιηθούν στο συγκεκριμένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης

Πειραιώς 8, Αθήνα, 104 31
info@badminton.gr

© COPYRIGHT 2021 HELLENIC BADMINTON FEDERATION. ALL RIGHTS RESERVED.