ΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΤο αγωνιστικό καλεντάρι του 2021

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Φ.Σ.Α. αποφασίστηκε ομόφωνα η διενέργεια των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2021 ως εξής:


-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U-15 KAI U19: ΠΥΡΓΟΣ 17 και 18/7/2021 (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ & ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ). Σε συνεργασία με τα σωματεία μέλη “ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ” & “ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΥΡΓΟΥ”
 
-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U-17 ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΒΟΛΟΣ  24 ΚΑΙ 25/7/2021 (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ). Σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΑΘΛΟΣ”
 
-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U-22 ΚΑΙ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 31/7 ΚΑΙ 1/8/2021 (ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΕΓΕ ΜΑΪΣΤΡΟΥ). Σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο “ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ”
Εφιστούμε την προσοχή σας στο ότι κατά το χρόνο διενέργειας των πρωταθλημάτων θα ισχύουν, τα ορισθέντα από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ μέτρα για την προστασία από τον COVID-19 και το αγωνιστικό πρωτόκολλο που θα γνωστοποιηθεί στα σωματεία-μέλη, όπως θα διαμορφωθεί κατόπιν συνεννόησης με την ΓΓΑ.
Η Διοίκηση της Ε.Ο.Φ.Σ.Α., ευχαριστεί τα σωματεία-μέλη  “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΑΘΛΟΣ”,  “ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΥΡΓΟΥ”,  “ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ”,  “ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ”, τα μέλη των Δ.Σ. αυτών και όλους τους προπονητές για την συνεργασία και τις ενέργειες τους.
Επισυνάπτεται το καλεντάρι 2021 με τις σχετικές τροποποιήσεις
Η Διοίκηση της Ε.Ο.Φ.Σ.Α.

Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης

Πειραιώς 8, Αθήνα, 104 31
info@badminton.gr

© COPYRIGHT 2021 HELLENIC BADMINTON FEDERATION. ALL RIGHTS RESERVED.